Black Sabbath a Eclipse

4BB5E7E9-422C-4355-8918-AFDDA9A44634
El próxim 13 de febrer a Eclipse Tattoo Barcelona tenim el plaer de celebrar, gràcies a Branca Studio, el cinquanté aniversari de la sortida del primer disc de Black Sabbath. El Pol i la Marta ens portaran el seu nou fanzine (limitat a 50 cópies) i a més exposaran tota la feina que han dissenyat per la banda. La beguda i la música de Sabbath tampoc faltaran. No cal dir que es una ocasió collonuda per reunir a tota la gent de Barcelona i voltants seguidors de les tendéncies metal més denses. Tot té un origen i aquest l’hem de celebrar!
Desde Eclipse us esperem a tots! No falteu!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: